Hold me, to hold you

Hold me, to hold you!

Cine ar putea anticipa azi viitorul?

Pe ordinea de zi a agendelor noastre se menține incertitudinea iar siguranța capătă alte valențe.

Pe zi ce trece, suntem nevoiți să învățăm noi moduri de a ne raporta la “momentul imediat următor” iar măsura în care reușim să ne adaptam, depinde de factorul emoțional.

Iar când ai echipe de condus și de luat decizii pentru viitorul organizației și al angajaților, auto-reglarea emoțională este cu atât mai importantă.

Ca încărcarea emoțională să nu devină copleșitoare, este nevoie de multă conținere! Auto-conținere dar și conținerea emoționalității celorlalți..

Da, trendul a mers în direcția aceasta și ne găsim într-o fragilitate a vieții.

Vestea bună este că avem resursele necesare să restabilim siguranța și încrederea în relațiile semnificative și în mediul în care trăim.

Iată ce îți propun..

Hold me, to hold you” este un grup interactiv de interacțiune și susținere, în care împărtașim și ne putem autoregla emoțiile, percepțiile, gândurile – prin intermediul relațiilor. Când aceste emoții și gânduri capătă o formă și o expresie, resurse noi – pe care nu le știam – ies la suprafață.

Despre ce vom vorbi… ?

I. Cum simțim că suntem susținuți în noua paradigmă?

  • Cum am ajuns în această etapă a societății?
  • Care sunt factorii care au contribuit la degradarea vieții?
  • Cum contribuim la nașterea unei noi societăți?

II. Cum să ne uităm 360 la dinamica relațiilor?

  • Cum percepția deformează realitatea și induce în celălalt un răspuns?
  • Cum identificăm tiparele relaționale disfuncționale?
  • Cum fiecare am putea deveni o resursă în slujba schimbării?

Cui îi este adresat?

Team managerilor pentru care factorul uman s-a redefinit, confruntându-se mai mult ca niciodată cu necesitatea unui management emoțional, al sie însuși și al celorlalți.

De ce să participi?

  • Te vei înțelege mai bine pe tine – și asta te va ajuta să îi înțelegi și pe ceilalți;
  • Vei ști cum să folosești jocul percepțiilor așa încât să schimbi unghiul de vedere;
  • Vei afla cum reconstruiești încrederea și siguranța în relații, devenind mai credibil;
  • Vei învăța cum să reactivezi resurse relaționale, folosindu-te de conflicte;

Condiții de participare:

CÂND: 20 august ;

ORELE: 15.00 – 18.00, cu mici pauze ;

UNDE NE VEDEM: pe platforma Zoom și Menti ;

PREȚ: 320 RON, discount 15% pentru membri HR Club.

Facilitatori:

MARIANA COSENCO Psiholog clinician și psihoterapeut Gestalt în formare. Înainte de asta, a profesat timp de 15 ani în diverse companii mari, din industrii precum: finanțe, telecom și software, pe poziții de marketing și vânzări. Această experiență i-a dat posibilitatea să înțeleagă mediul organizațional și să cunoască mai bine nevoile.

În practică, o preocupă modul în care poate oferi celorlalți suport și spațiu de creștere. A asistat la transformări uimitoare ale oamenilor atunci când sunt cu adevărat încurajați și susținuți. Acest fapt îi dă încredere în resursele fiecăruia, resurse cu care se poate crea valoare.

ILEANA DORDEA – Art-terapeut, licențiată în psihologie, cu un master în domeniul consilierii școlare și dezvoltării carierei. Este formată în art-terapie Phronetik®️ (Austria/România), iar în prezent urmează cursurile de formare în Gestalt terapie.
De-a lungul anilor, a trecut prin stagii de lucru cu pacienți internați în secții de psihiatrie, precum și cu copiii instituționalizați în centre de plasament, în paralel derulând ședințe de terapie în practica privată.

ÎNSCRIERE

La care atelier te înscrii?