Formare profesională

manifestul meu

Înclinația umanistă întărită de dorința de a contribui mai mult la nivel social m-au determinat să îmi declin prima profesie în marketing și vânzări și să dau curs unei noi formări de lungă durată. Simply click here that will get details juegos tragamonedas cleopatra.

În contextul acestei repoziționări, am urmat studiile universitare în psihologie, un master în psihanaliză, stagii de practică cu pacienți internați în secția de psihiatrie, un alt stagiu de practică cu pacienți adulți și copii cu boli oncologice și multe alte seminarii și formări punctuale.

Ca psihoterapeut am îmbrățișat metoda Gestalt – o terapie integrativă al Grupului de lucru austriac pentru psihoterapie și dinamici de grup.

Instrumentele terapeutice la care suntem expuși de-a lungul formării gestaltiste sunt atât mediile creative (lucru scenic, lucru cu vise, dialog-monolog, artterapia, psihodrama, imageriile dirijate) cât și matricea corporală.

Deschiderea și sinceritatea fața de sine rămâne o valoare fundamentală care stă la baza practicii acestei profesii.

Cred în întâlnirea cu celălalt și asumarea acestei întâlniri prin respectarea unicității fiecărei persoane ce nu poate fi egalată.