Lift-up your mind!

Resursele din burnout

Tu cu ce te confrunți?

Prea mult efort fără rezultate..

Prea puțină recunoaștere..

Stagnări în dezvoltare sau chiar scăderi..

Rutină, plictiseală, oboseală psihică..

Incertitudinea viitorului..

Relații tot mai dificile..

Prea putină provocare..

… rapiditatea comunicării, restructurarea organizațiilor, viteza și impactul schimbărilor, nevoia de învățare pe tot parcursul vieții, globalizarea și viteza cu care se inovează ..

Acestea și multe altele sunt realitățile care creează dificultăți de reglare a ritmului vieții, atât pentru oameni cât și pentru organizații.

Pe fondul unei complexități de evenimente greu de anticipat, pierdem echilibrul între accelerare și încetinire, între prea mult și prea puțin.

Dar..

Te invit să experimentăm "Lift-up U mind!"

Granițele relaționale

Relații prea reci și distante sau prea puțin delimitate.. Have a go with a luck is definitely a die adventure tragamonedas gratis nuevas cleopatra.

Relații încărcate de culpabilitate..

Conflicte de rol..

Lipsa valorii de sine în relații..

Psihologia fericirii

Competiție, ambiție, standarde înalte?

SAU..

Gratitudine, recunoștință, recompense?

Psihologia eșecului

Frică, anxietate, depresie, epuizare?

SAU..

Experiențe noi de învățare!

"Lift-up U mind!" poate fi un program de revitalizare a performanței chiar la tine în companie!

Atunci când relațiile din cadrul unei organizații sunt dominate de confluență și o supraîncărcare a sarcinilor, apare contagiunea emoțională.

În contagiunea emoțională, oamenii preiau cu ușurință unii de la alții stresul, anxietatea, tensiunile, mecanismele defensive.. Astfel de stări afectează nu numai starea de bine a angajaților dar și performanța acestora.

Daca ritmul organizației nu este susținut și corelat cu ritmul și competențele angajaților, disfuncționalitățile pe fondul acestei inadvertente distrag organizația de la obiectivul său.

Obiective urmărite..

 • Clarificarea granițelor relaționale;
 • Redefinirea noțiunii de eșec;
 • Performanță fără competiție;
 • Echilibrarea nevoilor personale cu nevoile organizaționale;

Beneficii urmărite..

 • Flexibilitate și adaptabilitate;
 • Coerență și consistență;
 • Poftă de viață, energie în muncă;
 • Stabilitate și aliniament;

CUM experimentăm "Lift-up U mind!"

Explorare prin tehnici corporale

 • Ascultarea cu propriul corp este o abilitate care ajută în a găsi calea de a comunica cu ceilalți în situații limită sau dificile.
 • A intra în rezonanță unul cu celălalt și a fi pe aceiași frecvență, este de ca și cum corpul devine un instrument de acuratețe prin care dă semnale la ce este sensibil.

Explorare prin arte expresive

 • Artterapia facilitează un proces creativ în care pentru un moment nu gândim, doar simțim. Lăsăm să iasă la suprafață și să prindă formă și culoare oboseala, grijile, anxietățile dar și resursele..
 • O formă de meditație activa prin care ne reconectăm cu mediu organizațional și structurile sale pentru a ajunge la noi rezolvări pentru probleme vechi;

Facilitatorii recomandă ca programul să fie livrat în secvențe de maxim 2h, cu o frecvență de 2 întâlniri pe luna. O planificare riguroasă se poate stabili doar în funcție de nevoile și de disponibilitatea clientului.

Investiția ta: 2h !